Sivut

tiistai 27. maaliskuuta 2012

Kiitos hyvää

Viime perjantaina olin yhtä suurta hymyä – niin suurta, että vieläkin tuntuu poskilihaksissa. Onnistunut kurssin viimeinen seminaari, aurinkoa, hömppälukemista, hyvää ruokaa ja The Voice Sverigen finaali – mahtava päivä aloittaa tenttiviikon jälkeinen elämä. Opiskelukiireet ovat nyt siis vihdoin helpottaneet ainakin hetkeksi ja saan taas hyvällä omallatunnolla keskittyä muihin mukaviin juttuihin.
Varasimme vaihtariystäväni kanssa pari viikkoa sitten aivan kuin vahingossa lennot Lontooseen. Ehdottomasti paras heräteostos pitkään aikaan! Bongasimme lennot vieläpä niin edulliseen hintaan, että se tuntui melkein vitsiltä. Viime viikot ovat kuluneet kouluhommien kimpussa niin tiiviisti, ettei olla oikein edes kunnolla ehditty tohkeilla ja suunnitella tulevaa reissua. Se vääryys korjattiin kuitenkin eilen, kun suuntasimme yhdessä Ethelsiin brunssille intoilemaan tulevasta matkasta. Ihana luksusaamupala parhaassa seurassa. Ja jo huomenna pääsemmekin sitten ihastelemaan keväistä Lontoota pariksi päiväksi. Iiks, kun olen ihan jännityksestä ja innostuksesta sekaisin!

Café Ethel'sin luxfrukost
Kevään eka jätski BrunnsparkenillaChillailua ja silmuja

Kuulin perjantaina yliopistolla, että Lontoo on kuulemma aivan kuin Göteborg, mutta pahempi. Tällä kommentilla viitattiin lähinnä surullisen kuuluisaan sateisen harmaaseen säähän. Mutta tälläpä viikolla Lontoossa pitäisi sääennusteiden mukaan olla aurinkoista ja jo melkein 20 astetta lämmintä, joten pakkaan rohkeasti matkalaukkuuni ballerinat sateenvarjon tilalle. Mutta jos Lontoo tosiaan on kuin Göteborg, on ongelma lähinnä siinä, ettei sääennusteisiin voi ikinä luottaa. Toivotaan nyt kuitenkin parasta.
Täällä Göteborgissakin lämpömittari kipuaa koko ajan ylöspäin ja perjantaina olikin tämän vuoden lämpimin kevätpäivä. Jätskikausi on avattu, puihin on ilmestynyt silmuja ja olen saanut taas muutaman pisaman lisää. Varma merkki siitä, että kesä lähestyy kolinalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti