Sivut

keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Sateisen sunnuntain pelastus

Sunnuntaina Tukholmassa satoi vettä koko päivän. Tarkemmin ajateltuna täällä on satanut tai ainakin ollut tosi synkkää ja viileää melkein koko viikon, eikä tämänkään viikon ennusteet paljon perempaa ole luvanneet.

Mutta Sollentunassa majaili sunnuntaina silti hyväntuulista porukkaa. Myrskyiset ja hämärät sadepäivät ovat aivan ihania silloin, kun ei ole suunnitellut mitään tärkeää, ei ole pakko lähteä minnekään ja kaapista löytyy ainekset muffinneille.
Olen muuten harvinaisen iloinen, että pakkasin kuin pakkasinkin muhkean villtakkini mukaan huolimatta niistä parista ”hei toihan vie tilaa puolet sun matkalaukusta ja tajuuthan, että nyt on kesä” -kommentista, jotka kuulin survoessani tavaraa ääriään myöten täynnä olevaan matkalaukkuuni.
Ei oo nimittäin yhtään liikaa.
Töissä meinaa alkaa olla aika kiireistä, sillä jo vähän reilun kahden viikon päästä alkaa kesäloma ja paljon on vielä tekemättä ennen sitä. On kuitenkin ihan mahtavaa, että tekemistä riittää ja harjoittelijana olen päässyt heti tekemään "ihan oikeita töitä" - ei siis mitään kahvinkeittoon tai juoksupojan hommaan verratavissa olevia juttuja. Päivät hujahtavat ohi hetkessä, joskus liiankin nopeaa.

P.s. Kaikille herkkusuille vinkkinä DagensMuffin-sivusto, josta löytyy yli 800 erilaista muffinireseptiä ja ideoita sadepäivälle jos toisellekin!
Kukkakuva lainattu täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti